Το απόλυτο brew gadget

Όσοι από εσάς παρακολουθείτε τις εξελίξεις του Specialty Coffee λογικά θα έχετε δει κάποιο άρθρο για τη νέα ζυγαριά ACAIA. Εάν όχι, τότε θα τα διαβάσετε όλα εδώ!!

Τα τελευταία χρόνια έχω αγοράσει και δοκιμάσει υπερβολικά πολλές ζυγαριές, όπου κάποιες από αυτές είναι και ιδιαίτερα ακριβές για αυτό που προσφέρουν. H Acaia είναι δημιούργημα του μηχανικού Rex Tseng (η οικογένεια του οποίου, κατασκευάζει φαρμακευτικές και επαγγελματικές ζυγαριές τα τελευταία 30 χρόνια) και του σχεδιαστή Fujiki Takao (που είναι παθιασμένος με το καφέ). Η συνεργασία τους, έφερε στο κόσμο την ζυγαριά Acaia Pearl, η οποία έχει λευκό σώμα και απίστευτες δυνατότητες.

# Μπαταρία Λιθίου που δίνει 20 έως 30 ώρες αυτονομίας και μπορεί να επαναφορτιστεί με καλώδιο USB στο laptop σας.

# Η μόνωση της Acaia προσφέρει τη λύση στο μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν όλες οι άλλες ζυγαριές: σχεδόν μηδενική αποφυγή σε επαφή με το νερό.

# Έχει Application με το οποίο συνδέεται με το iPhone-Android σας. Καταγράφει το νερό που χρησιμοποιούμε ανά συνταγή – Μπορεί να ενημερώσει για τη περίοδο και το βάρος του pre infusion. Δείχνει τη τελική συνταγή που δημιουργήσαμε με μεγάλη ακρίβεια ανά υλικό παρασκευής κ.ά.

# Ακρίβεια έως και 1/10 του γραμμαρίου.

#Ταχύτητα καταγραφής 20 ms.

# Δείχνει αυτόματα απόβαρο.

# Βραβεύτηκε με το ‘Product of the Year’ και ‘Peoples Choice Award’ στο show του Specialty Coffee Association of America.

App Compatibility: iPhone 4S (late 2011), iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPod Touch 5th Generation (late 2012), iPad 3rd Generation (early 2012), iPad4th Generation, iPad Air, iPad Mini 1st Generation, iPad Mini 2nd Generation, Android 4.3+ devices with BLE support.

© Photos of Emily Bartlett. All rights reserved by photographer

Advertisement

2 thoughts on “Το απόλυτο brew gadget

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s